Регистрация Повече информация --> Регистрация в ClixSense.
За да се регистриране в ClixSense кликнете на "Регистрация от тук" в раздела на ClixSense в начална страница и следвайте стъпките:
1-First Name->малкото ви име,2-Last Name->фамилия,3-Email-Емайл адрес (поща),4-Confirm Email->препишете Емайла (пощата),5-Password->напишете парола,6-Confirm Password->препишете паролата,7-Username->измислете си име.8-Signup Now->натиснете синия бутон.
РЕГИСТРАЦИЯ
Запомнете,въведете едно и също "username" ИЗМИСЛЕНО ИМЕ в двата формуляра.
След като отметнете платежният вариант "PayPal" (на долната картинка),въведете Емайл-адреса с който ще се регистрирате в "PayPal" или с който сте се регистрирали в "PayPal".Чрез този Емайл-адрес ви се плаща.Обяснение за регистрация в "PayPal",е в раздел "paypal.com" в начална страница.
ВЪЗМОЖНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ОЩЕ ДАННИ
След като се регистрирате в ClixSense,следвайки всички инструкции-получавате линк за потвърждение в пощата си-потвърждавате и влизате в системата.
Емайл
ВХОД / вход за сайта.
АКАУНТ
Разполагате с реферален линк (погледнете в картинката къде се намира), който изпращате на приятели и познати още със самото регистриране. След регистрация можете да прочетете пълното обяснение.То е на английски-но не представлява никакъв проблем,можете спокойно да използвате Google.com-преводач,или ако нямате да инсталирате броузър-Chrome (има автоматичен преводач на всяка страница в която влезете). Изисква се регистрация в paypal.com или payza.com (AlertPay) - това може да се направи на по-късен етап.

ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО ЗА ВАШИЯ УСПЕХ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар