Реферали


          

Ключът към големите печалби в NeoBux се крие в рефералите.Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.

Рефералите в NeoBux биват 2 вида - реферали под наем и директни реферали.
Рефералите под наем се предлагат от самия сайт (NeoBux), тях може да наемете за 1 месец. След като им изтече срокът може да ги удължите за още 30, 60, 90 + дни, срещу съответното заплащане.Реферали под наем <-- съвет: хубаво е да си гледате рекламите всеки ден (което отнема 5 минути),особено първия месец.Така ще съберете достатъчно пари за да можете да си закупите реферали от изложените пакети по ваш избор (пакетите се показват след като бутон "Referrals" стане зелен,той се намира под името ви).
Рефералите под наем имат специални инструменти, след като отбележите реферал от квадратчето,по-долу се показва малко меню, което има опция за рециклиране, както и опции за удължаване на периода по ваш избор (срещу съответното заплащане,в зависимост от предпочитанията ви и колко събрани пари имате). Рециклиране: това се прави ако някой реферал не е активен повече от 4 дена.При неактивност разбира се,не печелите и затова се налага "рециклиране".
Ниво 1 - при регистрация, сте "Стандарт" член, имате право да наемете 300 реферала и 30 + директни реферали (директни реферали след 30 дни и гледането на най-малко 100 реклами), вие получавате по 0,02 $ от реферал, 300x0.02 = $ 6 на ден, като "Стандарт" член. От директни реферали, получавате също $ 0,02, получавате и 4 фиксирани реклами на ден и до 20 бонус реклама + награден пакет (AdPrize).
Ниво 2 - "Златен" член 90 $. След като сте събрали $ 90 в сметката си, с парите можете да купите "Златен" член. Имате право на 2000 реферала под наем и 200 + директни реферала.От реферал получавате по $ 0.04/ 2000x0.04 = $80 на ден.Получавате 9 фиксирани реклами и неограничен брой реклами бонус + бонус пакет (AdPrize).
Директните реферали са най-хубави, защото са безплатни и са за цял живот. Те може да са ваши приятели, колеги, съученици, или пък непознати интернет потребители. За да може да имате директни реферали обаче, трябва да са минали най-малко 30 дни от както сте се регистрирали в NeoBux и да имате най-малко 100 изгледани реклами.
Разполагате с реферален линк, който изпращате на приятели и познати (след 30 дни). След регистрация можете да прочетете пълното обяснение.То е на английски-но не представлява никакъв проблем,можете спокойно да използвате Google.com-преводач,или ако нямате да инсталирате броузър-Chrome (има автоматичен преводач на всяка страница в която влезете). Изисква се регистрация в paypal.com или payza.com (AlertPay) - това може да се направи на по-късен етап.
Начините за намиране на директни реферали-хора, които да ви станат реферали, са различни. Най-лесният начин е да изпратите линка ви на вашите приятели или познати посредством скайп, емайл или друго средство за комуникиране. Друг начин е да включите рефералния ви линк във вашия Facebook, skype, myspace... профил. Също така може да пуснете обяви в различни форуми и да включите вашия линк в подписа си. Както вече разбрахте начините са многобройни, достатъчно е само да отделите време и да развихрите въображението си.За да видите къде се намира вашият реферален линк, кликнете на потребителското си име, горе в дясно, и след това на "Banners", в лявата част на страницата,в рефералния линк-е вписано вашето име.

ВАЖНО НЕЩО Е,ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТО-ЗА УСПЕХ

9 коментара:

 1. vsi4ko e taka no kato stane6 gold i saita te reje strahotno mnogo sas klikovete na naetite referali i nqma6 nikakav 6ans da sabere6 pari da gi udalji6 tova qvno e politika na saita pisah im za6to e taka a te mi odgovoriha 4e nemogat da mi garantirat 4e daden referal 6te mi klika vseki den e kak predi da stana gold tezi referali klikaha a sled tova sprqha

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте.

   До известна степен е така, всичко е политика. Сайта си определя правилата, а наетите реферали са изключително много на късмет. Лично аз имах 6 наети реферала (при Gold) които една година почни кликаха всеки ден, да всеки ден. После явно се отказаха и така. Съветвам ви да обърнете повече внимание към директни реферали, защото при Златно членство сайта ще ви плаща много по-добре разбира се и тогава ще видите, наистина как се печелят безплатни пари от интернет.

   Изтриване
 2. Има ли сайтове за наемане на директни реферали

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте.

   Наемане на директни реферали са "наетите реферали в NeoBux".

   Сайтове за наемане буквално на "директни реферали" няма освен ClickFair PTC ТУК. В интернет се въртят няколко сайта които предлагат услуга да се закупят директни реферали. Такова нещо няма и не се подлъгвайте да си давате парите. Споменавам това, ако случайно сте, или ще попаднете на такъв сайт докато си разглеждате рекламите.

   Директни реферали се събират по-бавно, но за сметка на това е безценно и парите които ви плаща сайта са напълно безплатни. Може да се постараете да отделите време за покана на хора, има начини, в този български сайт за печелене на пари от интернет ТУК се предлага много евтина реклама от която може да се възползвате. Условията са доста удовлетворителни.

   Може също да рекламирате рефералния си линк в други PTC сайтове като направите малка реклама, вижте как се прави реклама ТУК. По-лесен начин от една елементарна реклама с която да се сдобиете с директни реферали няма (като изключим приятели и познати).

   Изтриване
 3. Печели се и от наетите реферали и от директните такива, цялата магия се крие в поддържането и тяхното удължаване/рециклиране! Когато не ги удължавате достатъчно (т.е. повече от 30 дена) - техните кликове намаляват защото им се струва като малко заплащане (да не говорим че и 75% от наетите реферали са бот програми!). Другото което е, че чисто и просто като си ъпгрейднеш акаунта на Златно членство е че печалбата ти се удвоява!!! За пример на клик от нает реферал вместо 0.005 със стандартно члество - ще вземаш вече по 0.01 на клик със златното, при директните реферали обаче нещата стоят малко по-друго ядче...

  ОтговорИзтриване
 4. Някой има ли идея до първия лимит т.е 300 реферала каква е дневната печалба?

  ОтговорИзтриване
 5. Зависи от активността на рефералите. Сметнете за всеки реферал по $0.02
  Повече за рефералите може да погледнете в - Реферали NeoBux.

  ОтговорИзтриване