Реклами            Повече информация --> Реклами в NeoBux!
За да си изгледате рекламите в NeoBux първо трябва да си влезете в АКАУНТА. За целта следвайте стъпките: 1. Кликнете на "Login" в горния десен ъгъл. 2. Попълнете полетата.Username:-името което сте написали при регистрация. Password:-парола. Полето "Secondary Password" оставете празно, защото в противен случай ще ви показва грешка при вписването.Verification Code:-препишете буквите. Натиснете зелен бутон --> продължи "submit"(send).
3. След като вече сте влезли в акаунта, кликнете на "View Advertisements" в горния десен ъгъл. 4. Рекламите представляват-лилави,зелени и 4 фиксирани оранжеви,общ брой от 7 до 15 цветни реклами,правоъгълници със звездички в тях.Кликате на всички цветни реклами-лилави,зелени,оранжеви.
Кликнете в първия правоъгълник. 5. След като кликнете в правоъгълника ще се покаже един червен кръг. Кликнете върху него.
6. След като кликнете върху червения кръг рекламата ще се отвори в нов прозорец и ще започне да зарежда, между 5 и 45 секунди, в зависимост от типа на рекламата. (Таймерът е в долната част на екрана,дълго поле,което се пълни).
7. Когато зареди ще ви покаже колко пари ви е дала рекламата. Тогава може да затворите този прозорец и да отворите следващата реклама по същия начин. (Съобщението за отчетената реклама се показва в горната част на екрана, до знака на NeoBux,а до него има бутонче "Close" което натискате за да затворите тази реклама и да продължите със следващите).
Трябва да гледате рекламите една след друга, а не наведнъж, защото в противен случай няма да ви ги отчете.След като изгледате рекламите,кликнете на БОНУС пакета по долу (зелен квадрат с число в него) и ще се зареди нова страница която пак се зарежда.След като се зареди страницата се показват два бутона (close)(next),натискате "next" за да продължите да изразходвате бонус точките-от които печелите награди,ако спечелите ще разберете.
За да видите колко пари сте събрали от рекламите кликнете на потребителското ви име, горе в дясно, и до него е изписан вашият баланс.
Като стандартен "Standart" член,вие ще печелите от вашите реклами от 0,001 до 0,01 цент.Общата сума която ще печелите от вашите реклами е около $0,02 (2 цента)на ден като Стандартен (безплатен) член.
Като златен (Gold) член,вие ще печелите от вашите реклами по $0,01 (1 цент) .Общата сума която ще печелите от вашите реклами е около $0,20 (20 цента)на ден като Златен член.
Рекламите се обновяват на всеки 24 часа,но можете да влизате постоянно в акаунта си да проверявате за новодошли реклами.
Да,наистина печалбата е смешно малка, но от огромно значение.Ето пример за какво става въпрос: да кажем,че печелите $10 или повече долара от вашите реферали.Ако вие днес не отделите 5 минути да си изгледате рекламите,то утре няма да спечелите 10-те долара.Колкото дни проспускате-толкова пари губите.А това са само 5 минути и спечелени само 0,02 цента,които са от изключителна важност за вашият успех.Затова е хубаво да си гледате рекламите всеки ден за 5 минути,ако искате да печелите.От първия момент на регистрация започвате да печелите,това ще го разберете с времето.Отделяйте по 5 минути всеки ден,наемайте реферали (от събраните пари), след 30 дни пращайте рефералния линк на приятели и печелете.Успех.

ПОСТОЯНСТВО-ТАВА ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА УСПЕХ.

ДОКАЗАТЕЛСТВО

Няма коментари:

Публикуване на коментар