СтратегияНай-добра NeoBux стратегия. Как да печелите Пасивни доходи с NeoBux. Какво следва по-долу е това, е най-добрата стратегия да отидете от 0 $ на ден, за да печелите минимум $ 30 на ден, без абсолютно никаква сметка в джоба, в най-кратък период от време е възможно.

Ако можете да си позволите да инвестирате няколко долара близо до началото, вие ще стигнете много по-бързо до целта си. Във всеки един момент по време на процеса, можете да "инжектирате" малко пари, за да ви помогне да достигне следващата стъпка по-бързо. Важна част се превърнете в Златен член, и след това Ultimate член. (инвестирането не е задължително)

Ключът да се правят добри пари с NeoBux е с референции (реферали). Разбира се, колкото повече имате, толкова по-бързо ще спечелите пари. Тъй като реферали в Neobux се отдават под наем, много хора не успяват, защото те просто под наем, под наем, отдаване под наем и не мислят да спестят малко пари, за да подновят техните текущи референции в края на наемите им цикъл.

Референции на NeoBux са реални хора (които не са ботове Подобно на повечето други РТС сайтове) и струва $ 0,20на месец всеки. Повечето от тях ще бъдат активен, но някои не. Имате възможност за рециклиране на не активните за рециклиране на не активен е $ 0,07 такса. Рециклирането се прави по етапно, така че не прекалявайте.

Вашата мисия е в крайна сметка да се превърне в "Ultimate" и да имате около 4199 реферали. И двете стратегии ще ви отведът там, но с малко вложение на пари ще стигнете много по-бързо и ще печелите хиляди долари повече, през това време. Сега, търпението е от ключово значение. Рим не е бил построен за един ден и вие няма да направи $ 30/ден в рамките на един месец.

Най-добра NeoBux стратегия

Стъпка 1:
Изберете време всеки ден, че ще щракнете върху всичките си реклами. Опитайте се да щракнете върху всеки ден по същото време, ако е възможно. Трябва да кликнете на жълти реклами, за да получите плащане - кредит от вашите реферали кликвания. Ако пропуснете един ден, няма да получат кредит за всички кликвания, направени от вашите реферали този ден.
По желание: инсталирате разширението AdAlert на вашия браузър (толбар)(по желание). Той ще ви позволи да знаете, когато има нови реклами. Това е чудесен начин за увеличаване на приходите ви.

Стъпка 2:
След като достигне $ 3 в основния си баланс, прехвърляте, парите за наема баланс (не задължително,така или иначе каквото и да купувате например реферали,те ще се удържат от баланса ви). Забележка:... Да не правите грешката когато вие имате $ 0,75, като повечето хора правят ,тогава можете да наемете 3 реферала, но вие не ще имате парите за да ги поддържате след изтичането на наетия срок и за рециклиране и ще ги загубите. Изчакайте, докато вие имате $ 3 в баланса си. Да това може да отнеме известно време, за да стигнете до $ 3 по своему, но след това ще има достатъчно, за да запазите новите си референции и рециклиране на неактивни такива.

Стъпка 3:
С $ 3 в баланса , купувате под наем 3 реферала. В този момент включете Autopay (ще намерите тази опция в горната част на страницата, където са изброени вашите реферали). Наети реферали струва $ 0,20 на месец,с тази опция те ще се поддържат сами. Вместо да плащате за удължаване , те плащат сами за себе си, стига да имате Autopay активиран. Те ще бъдат ваши реферали, толкова дълго, колкото те остават активни.Плащането е в съвсем малък процент,но така те се запазват сами и ви спестяват пари с времето.

Съвет: Борба с желанието за теглене сега. Когато поискате плащане ( $ 2 в основната си баланс), се плаща веднага. Естествено повечето хора искат да направят това за да се уверят, че NeoBux е легален, но той определено е! Ако все пак искате да го пробвате, давай напред, но само веднъж.

Стъпка 4:
Продължавайте да наемате реферали на стъпки по 3 всеки път, когато достигне $ 3 в профила си. Тъй като вие печелите повече пари, можете да наемете повече реферали. След като имате 300 реферала, спрете да наемате и просто поддържайте  тези, които имате.

Стъпка 5:
След като в баланса ви има $ 100, с $ 90 от тях,купете Златен член.От Вашите реферали веднага ще започнете да печелите по 1 цент на клик, вместо нормалните $0.001 като Стандарт член. Сега ще видите приходите си в NeoBux че започват да се удвояват.

Стъпка 6:
Започнете наемането на нови реферали отново, като същевременно се гарантира, че имате достатъчно пари, за да поднови (периода на валидност и рециклиране на текущите си референции). След като стигнете до 1200 реферала, спрете да наемате, фокусирайте се върху поддържането и изграждане на вашия баланс.

Стъпка 7:
Веднага след като имате достатъчно пари в баланса, купете Ultimate членство. The Ultimate членство е скъпо, но има впечатляващи ползи. Най-добрата характеристика е 7-дневен автоматично рециклиране политика (което е безплатно). Ако на всяко сезиране, не е активен в продължение на 7 дни по ред, системата автоматично ще ги рециклират с активни реферали. След като сте Ultimate.В допълнение, личните ви кликвания сега са на стойност 2 цента, гарантирани са най-малко 15 реклами, за да кликнете на ден, имате право на 30 дни "почивка", където още ще печелите пари от вашите реферали, дори ако не щракнете върху всички реклами, което е предимство.

Стъпка 8:
След като сте Ultimate-член, продължавате да наемате реферали, докато не достигнете между 4000-4199 реферали. В този момент, спрете да наемате, изключете autopay и да се започне възобновяване на вашите реферали за 90, 150 или 240 дни в даден момент. Колкото по-дълъг период от време, по-голяма е отстъпката е да се поднови. Отново това е в дългосрочен план. Подновяване за 240 дни в даден момент ще ви струва  с 30% отстъпка в сравнение с autopay на 15% отстъпка, приходите Ви ще бъдат много по-голям през период от 240 дни.Изплащане

Абсолютно най-доброто време за теглене е, когато правите прилични доходи, с 4000 + реферали, но много хора не разполагат с търпение да чакат толкова дълго. Най-ранното теглене може да стане, когато сте Златен член. Просто имайте предвид, че колкото по-бързо стигнете до 4000 + реферали, толкова повече пари ще спечелите с течение на времето.

Съвети:
Можете да увеличавате  Neobux приходите от получаване на директни реферали, които се регистрират през вашия реферален линк но след след 30 дни след вашата регистрация (тогава предлагате линка). Те не губят нищо от това че се регистрират през вашия линк,те също започват да печелят,просто сайта ви плаща на вас че сте ги привлекли и от извършваната дейност от тях-гледането на рекламите,продължават да печелят за вас толкова дълго, колкото те остават активни.
Това изглежда, като че ли се случва да сте октивни по 24 часа на ден/ завинаги, за да печелят пари, но това е само 5 минути на ден  работа и вие наистина ще започнете да виждате удивителен напредък.Бъдете активни всеки ден за да си изгледате рекламите за 5 минути,за да можете да печелите от рефералите,защото ако вие днес не си изгледате рекламите,то утре няма да получите пари от вашите реферали.
Най-важното, бъдете търпеливи. Да, трудна дума,но печеливша. Придържайте се към търпението и стратегията и ще печелите огромен пасивен доход всеки ден, по-бързо, отколкото си мислите. На добър час!

Запазете тази страница, така,че да можете да се върнете към стратегията, когато е необходимо.

Започнете да печелите пари сега!

Няма коментари:

Публикуване на коментар