Реферали  Повече информация ---> Реферали в ClixSense!
Ключът към големите печалби в ClixSense се крие в рефералите.Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.
Тук в ClixSense няма наети реферали,а само директни реферали.
В ClixSense вие разполагате със специален линк, който се нарича реферален линк. Когато вие изпратите този линк на ваш приятел, колега или пък го поставите по форуми и сайтове и някой кликне на него, линкът ще го отведе към ClixSense, и когато човекът се регистрира в сайта през вашия линк, той ви става реферал.Най-лесният начин е да изпратите линка ви посредством скайп, емайл или друго средство за комуникиране. Друг начин е да включите рефералния ви линк във вашия Facebook, skype, myspace профил. Също така може да пуснете обяви в различни форуми и да включите вашия линк в подписа си.Начините са многобройни, достатъчно е само да отделите време и да развихрите въображението си. ClixSense ви плаща не само когато вие си гледате рекламите, но и когато вашите реферали си гледат своите реклами. За целта обаче трябва да си гледате рекламите редовно, защото ако не сте изгледали рекламите си вчера, няма да получите пари от вашите реферали днес.
Реферали може да привличате още с регистрирането ви,чрез рефералния ви линк.
Ниво- 1 -При регистрация сте стандарт "Standart" член който е безплатен.Получавате по 1 фиксирана реклама и около 10 бонус реклама-за всяка ваша изгледана реклама,получавате от 0,001 до 0,02 (2 цента)от вашите реклами печелите по 2-3 цента на ден.За всяка изгледана реклама от ваш реферал-получавате по 0,004 цента (близо половин цент).Като стандартен член получавате по $2 долара само от първо ниво (Level 1) когато ваш реферал премине в членство премиум "Premium".За играта "ClixGrid" получавате 25 бонус клика,от които може да спечелите от 0,10 до 5 долара.
Първо ниво(Level 1) ,от него печелите само от вашите реферали,като стандартен (Standart) член.
Ниво- 2 - Премиум (Premium) член,цена $17 долара на година.Получавате по 4 фиксирани реклами на ден и неограничен бонус реклами-за всяка ваша изгледана реклама,получавате от 0,001 до 0,02 (2 цента)от вашите реклами печелите по 5-6 цента на ден.За всяка изгледана реклама от ваш реферал-получавате по 0,008 цента (близо 1 цент).Като "Premium" член получавате по $2 долара от ваш реферал преминал в членство "Premium" от първо ниво(Level 1)първо ниво са само вашите реферали - и по $1 долар от всички под вашите реферали които преминават в членсто "Premium",до осмо ниво (Level 8). За играта "ClixGrid" получавате 50 бонус клика,от които може да спечелите от 0,10 до 5 долара.Бонус при регистрацията на вашия реферал.
Да,наистина печалбата от вашите реклами е смешно малка, но от огромно значение.Ето пример за какво става въпрос: да кажем,че печелите $10 или повече долара на ден от вашите реферали.Ако вие днес не отделите  10 минути да си изгледате рекламите,то утре няма да спечелите 10-те долара.Колкото дни проспускате-толкова пари губите.А това са само  10 минути и спечелени само 0,02 или 0,05 цента,които са от изключителна важност за вашият успех.Затова е хубаво да си гледате рекламите всеки ден за 10 минути,ако искате да печелите.От първия момент на регистрация започвате да печелите,това ще го разберете с времето.Отделяйте по 10 минути всеки ден,привличайте реферали и печелете.

1 Ниво (Level 1) печалба при член "Standart" от реферали. От 1 до 8 ниво (Level 1-8) печалба от член "Premium" $17 на година,рефералите се умножават.

При "Premium" членство печелите от вашите 1-реферали, + 2-рефералите на вашите реферали, 3-рефералите на 2, 4-рефералите на 3, 5-рефералите на 4, 6-рефералите на 5, 7-рефералите на 6, 8-рефералите на 7. В зависимост от броя на вашите реферали и броя на следващите реферали в 8 нива,вие можете да спечелите много повече от това на схемата по горе.
ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО ЗА ВАШИЯ УСПЕХ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар