Реклами Повече информация ---> Реклами в ClixSense!
След като сте влезли в акаунта си,от дясно на големия знак на Clixsense ще видите вашето име,под името има син бутон "View Ads" в който има числа (вашите реклами)(ако липсват реклами,натиснете отново върху "View Ads" така ще се рестартира системата).
Натискате на този бутон "View Ads" и ще ви се покажат правоъгълници с надписи.
Щракате върху първия правоъгълник,рекламата ще ви се зареди в нов прозорец в който ще видите картинки на кучета и 1 котка,намерете картинката с котката и щракнете на нея и над картинките ще се появи поленце което се пълни от 3 до 40 секунди,в зависимост от големината на рекламата.
След като се напълни поленцето се появява малка зелена отметка по която се разбира,че ви е платено и колко ви е платено.
След това затваряте тази страница и продължавате с останалите реклами по същият начин.След като приключите с рекламите,ще се появи голяма зелена отметка,което означава,че за днес сте приключили с рекламите.Ако искате и имате свободно време, можете да следите за нови реклами които се появяват от време на време.
Рекламите се обновяват на всеки 24 часа,но можете да влизате постоянно в акаунта си да проверявате за новодошли реклами. 
Използвайте и допълнителния бонус (игра) от който можете за спечелите от $0.10 до $5,имате 25 бонус клика.За целта,щракнете на "ClixGrid" който се намира на реда под името ви.Ще се зареди нова страница на която има голяма красива картина с много квадратчета в нея,изберете си квадратче и цъкнете на него,ще се зареди нова страница,от горе на страницата се показва поленце което се пълни за 10 секунди и ако спечелите нещо ще разберете,след като зареди полето затваряте страницата и цъкате на ново квадратче и така 25 пъти.
ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО ЗА ВАШИЯ УСПЕХ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар