Възможност за лесни допълнителни пари чрез интернет.


 ""Възможност за лесни допълнителни пари чрез интернет""
    В този бюлетин ще разберете как да печелите по лесния начин.
  Работа за всеки от домът !
                 
Печелете,докато сте пред компютъра-за 10 минути на ден ! Не са нужни специални умения. Тук можете да започнете своя малък и печеливш интернет бизнес.Ще се обедите и откриете,колко лесно е,печеленето на пари.Няма място за притеснение,не влагате нищо (освен ако не желаете това)  - вие решавате дали ще печелите или ще се откажете.Заслужава си да опитате ! 

                                                                                                                                                                   

ClixSenseнай-добрия сайт и начин за печелене на допълнителни пари  онлайн! Този сайт е базиран на Affiliate Program - което на кратко означава "привлечи приятел към сайта и започни да печелиш".Разбира се приятеля или който и да е трябва да е активен,за да ви се плаща на вас.Силно препоръчително е регистрация в този сайт,без него няма да разберете какво е истинска печалба,щом започвате подобен бизнес нека да е на сигурно. 
При регистрация сте "Стандарт",безплатен член. По долу се отнася за печалбата Ви от Премиум членство.  
Директни реферали,те могат да бъдат ваши приятели,познати и др.Без ограничение в броя на рефералите,можете да печелите колкото си искате, още от самото регистриране.Примерни таблици са показани,когато имате само 5 човека (5 ваши реферала Ниво1).Вашите 5 реферала като си намерят Х 5 човека и така всеки следващ X 5,а вие печелите не само от вашите 5,а и от останалите когато сте Premium,печелите в 8 Нива на рефералите.
плащане
Вие НЕ взимате от парите на  вашите реферали - приятели (каквото си изкарат си е за тях,те също започват да печелят като привличат хора) просто САЙТА ви плаща,че сте привлекли нови членове и от извършваната дейност от тях (гледането на реклами + преминаването им в Premium),плюс голяма печалба от всички останали реферали в 8 нива ( които преминават в Premium). $17 - а печелите 1 година,вместо изхарчени за един ден.


 Печелите само от Ниво 1 $2 на реферал преминал в Premium + неговата дейсност те са само ваши реферали. А когато сте "Премиум" - на схемата се вижда. Премиум (Premium) членство $17 - печалба в 8 Нива.
Това е пример.Всеки има такава схема в акаунта си
и всеки може да постигне големи резултати.
Печалбата зависи от броя на рефералите които имате в 1 ниво - те са вашите хора,а след тях (техните реферали) е допълнителната печалба от всеки реферал до 8 ниво-с постоянство  и насърчаване на нови членове,може да печелите около $20-40+ /ден,което е възможно постижимо - дори тази сума е средно ниво.Важно е да не се отказвате като гледате печалбата си от начало,с всеки следващ реферал ще виждате голяма разлика в движението на сметката ви.ClixSense не е място само за забавление,тук се изкарват сериозни пари,дори голям процент от членовете си изкарват основния доход по този начин. Колкото повече реферали имате,толкова повече ще печелите!  
Всичко е обяснено с подробности,така,че няма да ви се наложи да превеждате и подобни (след регистрация за по добро улеснение,може да използвате Google-преводач,или да инсталирате браузър "Chrome"-който превежда всичко във всяка страница в която влизате).Цялата работа след регистрация е в няколко стъпки,с които ще свикнете точно след второто влизане в ClixSense.

                               РЕГИСТРАЦИЯ от тук 
               
             
          



================================================================================

 Ако се регистрирате и в двата сайта (което е най-добрия вариант,за по-голяма печалба) използвайте един и същ Емайл за регистрацията за улеснение.  Направената онлайн сметка в "PayPal.com" може да се използва и за двата сайта.
          ================================================================================

         

  NeoBux все известен и предпочитан от потребители от цял свят като лесен начин да се правят допълнителни доходи.Тук,освен,че имате също "реферален линк" с който привличате хора (Директни реферали),се предоставят и реферали от самия сайт "наети реферали".Те също са реални хора,но се наемат за 30 дни срещу съответното заплащане (от събраните пари,от гледане на реклами и др.) Изисква се малко повече търпение,но постигнатите резултати са доста впечатляващи.Ако имате желание може да вкарате малко пари в началото,за да стигнете по бързо до успехи,но не е задължително.Успехът ще дойте,важно е да имате търпение и постоянство.Всичко с времето си,не се отказвайте когато виждате резултатите си,това е просто началото.
Ниво 1 - при регистрация, сте "Стандарт" член, имате право да наемете по етапно до 300 реферала и 30 + директни реферали (директни реферали след 30 дни и гледането на най-малко 100 реклами), вие получавате по $0,02 от реферал, 300x0.02 = $6 на ден, като "Стандарт" член. От директни реферали, получавате също $0,02, получавате и 4 фиксирани реклами на ден и 20 бонус реклами + награден пакет (AdPrize).
плащане
Ниво 2 - "Златен" член $90. След като сте събрали $90 в сметката си, с парите можете да купите "Златен" член. Имате право да наемете по етапно до 2000 реферала и 200 + директни реферала.От реферал получавате по $0.04/ 2000x0.04 = около $80 на ден.Получавате 9 фиксирани реклами и неограничен брой реклами бонус + бонус пакет (AdPrize).

            

ВАЖНО Е ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО ! КОЙТО НЕ  Е ОПИТАЛ,ТОЙ НЕ  Е ДОВОЛЕН !
Моля,следвайте стриктно стъпките при Регистрация,тя става само веднъж.При неспазване на реда,ще ви дава грешка при опит за влизане в акаунта ви и в последствие ще бъде блокиран. 
П.С.За да имате голям успех,за да печелите наистина много от този бизнес,трябва да имате-ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО-всеки ден,по 10 отделени минути.Тези две прости думички,ще ви изкарват пари. 
Заповядайте в официалния сайт "www.iskam-pari.com"

free counters
Благодаря Ви за отделеното внимание.  Емайл: zelen_flag@abv.bg    
ВАЖНО - виж картинката горе
                                     

1 коментар: